Здравейте! Търсих на доста места какво трябва да бъде горе долу времето на впръскване на инжекторите, но никаде не открих. Някой знае ли, понеже моите се въртят от порядъка на 4-5 мс, а знам че трябва да е около 3 мс. Пробвах с ресет, но като че ли няма резултат. Колата е Алфа Ромео 1.4 ТС. Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Времена на инжектори
Collapse
X
-
За бензинови дюзи. Блъскам се от доста време да си наглася газовата, чат пат докарвам газови на 5-5.5 мс, но тези бензинови само веднъж отидоха на 3 мс, иначе седят на около 4, а днес като закачих лаптопа, видях че са 5 мс. Ресетнах чрез ФЕС, но не съм адаптирал. Дали може проблема да е заради адаптацията? Колата върви сега добре на бензин.
Comment
-
Покарай 50-100 км на бензин и ги виж след това.Но за да прави такава разлика във времената може да имаш проблем с газовата рейка или запалването.Провери свещи,кабели,бобини и провери хода на газовите дюзиали е еднакъв на всички.Последното важи ако си с рейка Rail или Valtek.Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия
Comment
-
Благодаря за отговорите. Рейката е някаква турска, но скоро и смених буталата и я калибрирах. За карането ми е ясно, че ще се адаптира, но просто информативно ме интересуваше колко горе долу трябва да докарам времената на бензин, за да се впускам в калибрация на газовата. А и малко ме притеснява показанието от газовата на вакуума, дава ми го 0.5 бара на пх (мисля че от никаде не дърпа въздух, в двигателчето май е проблема).
Comment
-
Първоначално публикувано от dilyan123 Покажи съобщениеБлагодаря за отговорите. Рейката е някаква турска, но скоро и смених буталата и я калибрирах. За карането ми е ясно, че ще се адаптира, но просто информативно ме интересуваше колко горе долу трябва да докарам времената на бензин, за да се впускам в калибрация на газовата. А и малко ме притеснява показанието от газовата на вакуума, дава ми го 0.5 бара на пх (мисля че от никаде не дърпа въздух, в двигателчето май е проблема).sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от dilyan123 Покажи съобщениеБлагодаря за отговорите. Рейката е някаква турска, но скоро и смених буталата и я калибрирах. За карането ми е ясно, че ще се адаптира, но просто информативно ме интересуваше колко горе долу трябва да докарам времената на бензин, за да се впускам в калибрация на газовата. А и малко ме притеснява показанието от газовата на вакуума, дава ми го 0.5 бара на пх (мисля че от никаде не дърпа въздух, в двигателчето май е проблема).Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от dilyan123 Покажи съобщениеВремената меря на бензин (и от софта на газовата и от живи данни през ФЕС е едно и също). За това питам, защото ми се виждат нереални. А относно мотора, нямам представа - 1.4 ТС 98 година е.Alfa Romeo 146 1.9JTD
VW Transporter Т3 1.6TD
Comment
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment